عوامل نهادی

۲۰/۲

عوامل سازمانی

۰۴/۲

با توجه به جدول ۴-۲۲ مشاهده می شود که مقدار سطح معنی داری بدست آمده کوچکتر از ۰۵/۰ می باشد در نتیجه بین میانگین رتبه های ابعاد عوامل اثر گذار تفاوت معنی داری وجود دارد. با توجه به میانگین رتبه‎ها، بالاترین رتبه را به ترتیب ابعاد عوامل سازمانی، عوامل نهادی، عوامل فردی و عوامل محیطی دارا می‎باشد. این اطلاعات را به صورت گرافیکی در زیر مشاهده می کنید.
نمودار(۴-۹) عوامل اصلی اثرگذار بر انتخاب راهبردهای تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱- مقدمه
تا چندی پیش دانشمندان و پژوهشگران دانشگاه، از تجاری سازی پژوهش، امتناع می کردند و رسالت اصلی خود را صرفاً تولید دانش بدون عطف نظر به کاربرد آن در عرصه تولید، می دانستند. تا اینکه دانش به منشأ منحصر به ­فرد مزیت رقابتی تبدیل شد. با تمایل به مستقل شدن دانشگاه ها در بودجه های داخلی، دانشگاه‎ها علاقه فراوانی به تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی از خود نشان داده اند و مشاهده می شود که تجاری سازی دارایی های فکری به اهداف نهادی بسیاری از سیستم های دانشگاهی تبدیل شده است و تغیر نقش دانشگاه‎ها از تولید کننده دانش به ایجادکننده سرمایه از دانش، که با هدف بهبود عملکرد اقتصاد ملی یا منطقه‎ای و نیز مزیت های مالی حاصله برای دانشگاه و اساتید آن صورت می گیرد، منجر به افزایش فعالیت‎های مرتبط با تجاری سازی در دو دهه اخیر شده است.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

براین اساس و با توجه به داده‏های حاصل از جمع‏آوری مصاحبه با خبرگان و نیز پرسش­نامه‏ها در فصل چهارم، اطلاعات حاصل شده در قالب جداولی آورده و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. در این فصل با توجه به مصاحبه های انجام شده با خبرگان، در خصوص عوامل موثر بر انتخاب راهبرد تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی در دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ابتدا نتیجه گیری‎های بخش کیفی آورده شده و با نتایج تحقیقات سایر محققان مقایسه می شود، سپس با بهره گرفتن از داده‌های جمع‌ آوری شده از طریق پرسشنامه و آزمو­ن­های آماری انجام شده، نتایج حاصل از بخش کمی ارائه و تجزیه تحلیل ها انجام می گیرد و در ادامه موارد پیشنهادی در سه بخش، تحت عناوین پیشنهادات بر مبنای یافته‌های تحقیق، پیشنهادات برای تحقیقات آتی و همچنین پیشنهادات برای سیاستگذاران ارائه می‌گردد.
۵-۲- ارائه نتایج حاصل از بخش کیفی
پس از انجام کد گذاری های باز و بسته­ی داده های حاصل از مصاحبه های کیفی، مولفه های زیر به عنوان نتیجه گیری مصاحبه های بخش کیفی و مولفه های بیان شده از طرف اساتید در مصاحبه ها ارائه می شود. درجدول زیر بین این نتایج و نتایج حاصل از تحقیقات سایر محققان مقایسه ای نیز صورت می گیرد. نتایج حاصل، نشان دهنده انطباق داده های به دست آمده با نتایج حاصل از تحقیقات سایر محققان می باشد.

مقایسه با سایر محققان

کداصلی

کد محوری

Shane (2004)
Christensen and Bower (1996)
Shane,Katila (2002)
Bostjan Antoncic (2001), Umam(2008)

سیاست های مرتبط با دارایی های فکری

عوامل محیطی

زیرساخت های محیطی و منطقه ای

در دسترس بودن سرمایه گذاران

محیط دانشگاه، تراکم شرکت ها در یک منطقه و انتخاب آنها

وجود منابع انسانی توانمند و متخصص

عوامل مرتبط با دولت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...