فایل شماره 5768 |
۱-۴ مقدمه
در این فصل با توجه به دادههای گردآوری شده، به بررسی سؤالات تحقیق پرداخته و دستیابی به اهداف تحقیق پرداخته شده است. هدف از این فصل، تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده و انجام آزمون فرضیات در چارچوب فرایند و روش تحقیق تدوین شده در فصل سوم است. از این رو، ابتدا برای شناخت بیشتر نمونه های آماری، ویژگیهای جمعیت شناختی آنها با بهره گرفتن از جداول در قالب سن ، میزان تحصیلات ، وضعیت تاهل، و.. تشریح می شود، سپس توزیع میانگین و انحراف استاندارد و.. شاخصهای مربوط به متغیرهای مورد مطالعه مورد بررسی واقع میگردد. در بخش استنباطی نیز جهت داده پردازی از روش حداقل مربعات جزئی به کمک نرم افزارSmart PLS به بررسی مدل و از آزمون تی تک نمونه ای به برسی آزمون فرضیههای اصلی تحقیق با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS19 پرداخته شده است. اجرای این تکنیک نرم افزار های خاص خود را دارد که در این بین PLS Graph و Smart PLS بیشتر مورد استفاده هستند. با توجه به دسترسی محقق به نسخه Smart PLS 3 ازاین نرم افزار برای تدوین مدل معادله ساختاری استفاده شده است SPLS نرم افزاری است که توسط دانشگاه هامبورگ در سال ۲۰۰۵ جهت انجام تحلیل عاملی تاییدی و معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزیی طراحی شده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۲-۴ بررسی توصیفی ویژگیهای جمعیتشناختی
آمارههای توصیفی به مجموعهای از معیارهایی گفته میشود که میتوانند مشخصات کلی از اطلاعات جمع آوری شده را برای پژوهشگر ارائه دهند. توجه داشته باشید از آمارههای توصیفی نمیتوان نتایج را به حالات کلی تعمیم داد بلکه فقط برای ارائه یک دید کلی از تحقیق از این معیارها استفاده میشود. در پژوهش حاضر با ارائه جداول و نمودارهای مربوطه به بررسی توصیفی مشاهدات پرداخته شده است.
جدول ۱-۴: نتایج توصیفی ویژگیهای جمعیتشناختی (اندازه نمونه=۳۵۱)
فراوانی
درصد
جنسیت
مرد
۳۲۲
۹۱٫۸
زن
۲۹
۸٫۲
سن
۳۰_۴۰
۲۴۵
۶۹٫۷
۴۰_۵۰
۹۹
۲۸٫۳
>50
۷
۲٫۰
وضعیت تاهل
متاهل
۳۴۰
۹۶٫۹
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 09:07:00 ب.ظ ]
|