فایل شماره 6581 |
روستایی، روشنک؛ جزایری، ابوالقاسم؛ حاجی فرجی، مجید؛ جزایری، شیما و محرابی، یداله. (۱۳۹۳). بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، ۹ (۳): ۳۱-۲۲
سهیلی آزاد، علی اکبر؛ نورجاه، ناهید و علمدار، الهه. (۱۳۸۴). بررسی دریافتهای غذایی دانشآموزان مدارس ابتدایی شهر تهران. مجله پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی (پژوهش در پزشکی)، ۲۹ (۲): ۱۶۵-۱۶۸.
ساویچ کینگ، فلیسیتی و بورگس، آنا. (۱۳۸۳). تغذیه برای کشورهای در حال توسعه. ترجمه آزاده امین پور و همکاران، تهران: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور.
صدیفی، رقیه. (۱۳۸۶). بررسی عادات تغذیهای در دانشاموزان دبیرستانهای دولتی و مقایسه آن با هرم راهنمای غذایی. فصلنامه دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه، ۵ (۳): ۱۲۱-۱۱۶.
صفوی، محبوبه؛ یحیوی، حسین؛ محمودی، محمود و پوررحیمی، مهتاش. (۱۳۸۹). تأثیر آموزش بر خودکارآمدی رفتارهای تغذیهای دانشآموزان مدارس راهنمایی شهر کرمان. مجله دانشکده پرستاری و مامایی رازی کرمان، ۱۱: ۵۰-۴۱.
علیزاده سیوکی، هادی؛ کشاورز، محسن؛ جعفری، احمد و رمضانی، حسن. (۱۳۹۲). تأثیر برنامه آموزشی بر آگاهی و عملکرد تغذیهای دانشآموزان مقطع ابتدایی شهر تربت حیدریه. فصلنامه علمی دانشکده علوم پزشکی تربیت حیدریه، ۱ (۱): ۵۱-۴۴.
علیزاده، محمد؛ مهتدی نیا، جواد؛ پورقاسم گرگری، بهرام و اسماعیل زاده، احمد. (۱۳۸۸). شناسایی الگوهای غذایی غالب در دختران نوجوان. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ۳۱ (۳): ۶۹-۶۳.
فرجزاده، داود؛ رشیدی جهان، حجت؛ توکلی، رضا و رفعتی، حسن. (۱۳۸۷). بررسی آگاهی فرماندهان و مسئولین یکی از نیروهای نظامی در مورد تغذیه پرسنل نظامی. فصلنامه طب نظامی، ۱۰ (۱): ۵۰-۴۵.
مولوی، محمدعلی و ثمر، گیتی. (۱۳۶۷). بهداشت همگانی. تهران: انتشارات شرکت سهامی چهر.
نقیبزاده، مجید و مظفری خسروی، حسن. (۱۳۸۴). بررسی میزان اطلاعات تغذیهای دانشآموزان شهر یزد. دانشگاه تبریز، نهمین کنگره سراسری تغذیه ایران.
هزاوهای، محمدمهدی؛ پیرزاده، آسیه؛ انتظاری، محمدحسن؛ حسن زاده، اکبر و بحرینیان، نیما. (۱۳۸۸). بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیهای دانشآموزان دختر مقطع راهنمایی ناحیه ۴ شهر اصفهان در سال ۱۳۸۷. فصلنامه دانش و تندرستی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود، ۴ (۳):۲۴-۲۷.
وکیلی، محمود؛ باقیانی مقدم، محمدحسین؛ پیرزاده، آسیه و دهقانی، محبوبه. (۱۳۸۶). بررسی تأثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانشآموزان دختر مقطع راهنمایی در مورد مصرف شیر و لبنیات. مجله دانش و تندرستی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود، ۲ (۴): ۴۰-۴۵.
یکتامرام، علی محمد و سخنگویی، یحیی. (۱۳۹۰). اهمیت تغذیه در دوره سالمندی. تهران: انتشارات اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور.
Choobine MA, Nazarie Hesari S, Hosein D, Haghighizade MH. (2009). Evaluation of Ahwaz high school girls’ nutritional knowledge and education effect on it. Journal of Birjand Med-Sci University; 16(1): 23-31.
Chen, J.L., Kennedy, C.h.(2005). Factors associated with obesity in Chinese-American children. Pediatric Nursing; 31: 110-15.
Contento, I.(1981). Children’s thinking about food and eating – A Piagetian-based study. J Nutr Educ:13(1):S86-S90.
Christen, W.G., Manson, J.E., Glynn, R.J., Gaziano, J.M, Chew, E.Y., Buring, J.E., Hennekens, C.H. (2007). Beta carotene supplementation and age-related maculopathy in a randomized trial of US physicians. Arch Ophthalmol; 125:333-9.
Colizza, D.F., Colvin, S.P.(1995). Food choices of healthy school-age children. J Sch Nurs; 11(4):8-17, 20.
Doost-Mohammadian A, Keshavarz A, Dorosty AR, et al. (2006). .
Freeland-Graves, J., Nitzke, S.(2002). Position of the American Dietetic Association: total diet approach to communicating food and nutrition information. J Am Diet Assoc; 102:100-8
Freiel, S., Kelleher, C., Campbell, P., Nolan, G.(1999). Evaluation of the nutrition education at primary school (NEAPS) programme. Public Health Nutr; 2(4): 249-55.
Gupta, G., & Kochar, K.(2009). Role Of Nutrition Education In Improving The Nutritional Awareness Among Adolescent Girls [Online]. The Internet Journal of Nutrition and Wellness; 7(1). Available from: URL:http://www.ispub.com/journal/.
Jafari S, Keshavarz A, Dorosty AR. (2006). Persian. Iran J Nutr Sci; 2(2): 51-56.
Joyce, M. (2009). Black; Medical Surgical Nursing; clinical management for positive outcomes. 8th ed; 31.
Hu, F.B.(2002). Dietary pattern analysis: a new direction in nutritional epidemiology. Curr Opin Lipidol; 13:3-9.
Hu, F.B., Rimm, E., Smith-Warner, S.A, Feskanich, D., Stampfer, M.J., Ascherio, A., Sampson, L., Willett, W.C.(1999). Reproducibility and validity of dietary patterns assessed with a food-frequency questionnaire. Am J Clin Nutr; 69:243-9.
Kelley, E.B.(1998). Dietary Fat and Chronic Disease: Early Adolescents’ Knowledge, Attitudes and Behaviors. Unpublished M.S. thesis, University of Wisconsin-Madison.
Lopez-Garcia, E., Schulze, M.B., Fung, T.T., Meigs, J.B., Rifai, N., Manson, J.E., Hu, F.B.(2004). Major dietary patterns are related to plasma concentrations of markers of inflammation and endothelial dysfunction. Am J Clin Nutr; 80:1029-35.
Lin, W., Yang, H.C., Hang, C.M., Pan, W.H.(2007). Nutrition knowledge, attitude, and behavior of Taiwanese elementary schoolchildren. Asia Pac J Clin Nutr; 16(2): S534-46.
Mahan, L.K, Escott. Stump, Scoth. Krauses(2004). Food, Nutrition and Diet therapy, 11th edition.
Makuch, A., Reschke, K.(2008). Playing games in promoting childhood children. J Sch Health; 78(4): 216-222.
Natapoff, J.N.(1982). A developmental analysis of children’s ideas of health. Health Educ Quarterly;9:130-141.
Nicklas TA, Webber LS, Johnson CC, Srinivasan SR, Berenson GS.oundations for health programs for healthpromotion with youth:a review of observations from the Bogalusa Heart Study. J Health Educ. 1995; 26(suppl 2):18-26.
Obrein, G., & Davies, M.(2007). Nutrition knowledge and body mass index. Health Education Research; 22: 571-575.
Pei–Lin H. (2004). Factors influencing student s decisions to choose healthy or unhealthy snacks at the University of Newcastle, Australia. J Nurs Res; 12(2): 83-91.
Spear BA. (2004). Nutrition in adolescent. In: Rause M, Mahan K, editors. Food, nutrition and diet therapy. 11th ed. Philadelphia: Saunders Company.
Sacks, F.M., Obarzanek, E., Windhauser, M.M, et al.(1994). Rational and design of the Dietary Approaches to Stop Hypertension Trial (DASH): a multicenter controlledfeeding study of dietary patterns to lower blood pressure. Ann Epidemiol; 5: 108-118.
Slattery, M.L., Boucher, K.M., Caan, B.J, Potter, J.D, Ma, K.N. (1998). Eating patterns and risk of colon cancer. Am J Epidemiol; 148:4-16.
Turconi, G., Guarcello, M., Maccarini, L., Cignoli, F., Setti, S., & Bazzano, R.(2008). Eating habits and behaviors, physical activity, nutritional and food safety knowledge and beliefs in an adolescent Italian population. J Am Coll Nutr; 27(1): 31-43.
Talor, T., Serrano, E., Anderson, J., Kedall, P.(2000). Knowledge, skills and behavior improvement on peer educator and low-incom Hispanic participant after a stage of change- based bilingual nutrition education program. J Community Health; 25:241292.
Turnin, M.C.. Tauber, M.T., Couvaras, O., Jouret, B., Bolzonella, C.(2001). Evaluation of microcomputer nutritional teaching games in 1876 children at school. Diabetes Metabolism. 27: 459-464.
Woodside, J.V., McCall, D., McGartland, C., Young, I.S.(2005). Micronutrients : dietary intake v. supplement use. Proc Nutr Soc; 64:543-53.
Willett, W.C.(1998). Nutritional epidemiology. 2nd ed. New York: Oxford University Press.
ضمائم
پرسشنامه منابع کسب دانش تغذیه ای دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی بر اساس مدل ویسکانسین با تأکید بر نقش برنامه های درسی
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 11:25:00 ب.ظ ]
|