فایل شماره 5327 |
۰/۶
۹
۰/۳۶
۱۹
۰/۶
۲۹
۰/۶
۳۹
۰/۷۸
۱۰
۰/۷۳
۲۰
۰/۶
۳۰
۰/۳۶
۴۰
۰/۶
۲-۱۲-۳ تجزیه و تحلیل پایایی ( Reliability )
به منظور اثبات پایایی یک ابزار سنجش میتوان از روشهای گوناگونی استفاده نمود (روش پایایی ارزیاب ها[۱۳۰]، روش پایایی بازآزمایی[۱۳۱]، روش پایایی بازبینی[۱۳۲]، روش پایایی همتا[۱۳۳]، روش پایایی همسانی درونی[۱۳۴]) . اما، از میان تمامی روشها، روش همسانی درونی در مطالعات میدانی اثربخشتر میباشد، چراکه فقط به یک اجرا نیاز دارد بهعلاوه، این روش رایجترین شکل تخمین پایایی میباشد (سورشچاندر و همکاران،۲۰۰۲). سازگاری یا همسانی درونی ابزار، حاکی از متجانس بودن عناصر ابزار است. مشهورترین آزمون برای اعتبار سازگاری اجزاء عبارت است از “ضریب آلفای کرونباخ[۱۳۵]“. ضریب آلفای کرونباخ کمتر از ۶/۰ معمولاً ضعیف تلقی می شود، دامنه۶/۰ تا ۷/۰ قابل قبول و بیش از ۸/۰ خوب تلقی میگردد. واضح است که نزدیک شدن هرچه بیشتر آن به عدد یک بهتر است. البته باید در نظر داشت پس از محاسبه ضریب آلفای کرونباخ، بهتر است با هدف تعیین چگونگی و همچنین میزان تغییر پایایی ابزار اندازه گیری در صورت خارج نمودن هریک از شاخص ها، آنرا مورد ارزیابی مجدد قرارداد. بدین ترتیب در صورتی که خارج نمودن هریک از شاخص ها، موجب افزایش محسوس پایایی ابزار اندازه گیری گردد، به حذف آن اقدام خواهد گردید .
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
در این تحقیق پایایی سازه های مورد سنجش با بهره گرفتن از روش آلفای کرونباخ پایایی متغیرهای مربوط به منافع مورد انتظار عدد ۰/۹۸ ، رضایت مشتری عدد ۰/۹۴ و نتیجه رفتاری عدد ۰/۹۵ و پایایی کل متغیرها عدد ۰/۹۶ و پس از شناسایی ابعاد پایایی آنها نیز به شرح ذیل بدست آمد .
( جدول شماره ۲-۳ : محاسبه پایایی سازه های مورد سنجش )
ردیف
سازه های مورد سنجش
آلفای کرونباخ
۱
تخصص و تعهد کارکنان
۷۹/۰
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 08:34:00 ب.ظ ]
|