فایل شماره 5933 |
Regression
.۴۰۵
۴
.۱۰۱
۳.۳۱۴
.۰۱۱
بلی
Residual
۱۰.۴۷۵
۳۴۳
.۰۳۱
Total
۱۰.۸۸۰
۳۴۷
در جدول زیر، نتایج مربوط به ضرایب رگرسیونی را نشان می دهد. ضریب استاندارد بتا نشان دهنده سهم نسبی متغیر مستقل در تبیین متغیر وابسته می باشد. ضریب استاندارد بتا برای متغیر مستقل آموزشهای فرهنگی اجتماعی برابر با ۰.۲۱۹ می باشد، که بیانگر تاثیر مستقیم و نسبتا ضعیف این دو متغیر بر عملکرد کارکنان در رضایت ارباب رجوع می باشد. به دیگر سخن تغییر یک انحراف معیار در متغیر آموزش فرهنگی اجتماعی کارکنان، به ترتیب باعث تغییر ۰.۲۱۹ انحراف معیار در متغیر وابسته عملکرد کارکنان در رضایت ارباب رجوع خواهد شد. سایر متغیرهای مستقل از بتای استاندارد بالایی برخوردار نمی باشند.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
آماره t و sig جهت آزمون فرض تساوی هر یک از ضرایب ستون بتا با عدد صفر مورد استفاده قرار می گیرد. اگر فرض برابری با صفر رد شد، در این صورت این ضریب، معنادار بوده و در مدل باقی می ماند. از آنجا که سطح معناداری پارامتر و ضریب رگرسیون متغیر مستقل آموزش فرهنگی اجتماعی کمتر از ۰.۰۵ می باشد، بنابراین فرض تساوی این دو ضریب با عدد صفر رد می شود و این دو در مدل باقی می مانند ولی سه متغیر مستقل دیگر به خاطر عدم معناداری از مدل خارج می شوند.
البته در رگرسیون چندگانه خطی، باید آزمون هم خطی بین متغیرهای مستقل نیز صورت پذیرد تا مشخص شود که بین متغیرهای مستقل رابطه هم خطی وجود ندارد؛ چه اینکه در صورت وجود هم خطی بین متغیرهای مستقل، مدل رگرسیون اعتبار بالایی نخواهد داشت. برای بررسی میزان هم خطی بین متغیرهای مستقل، به آماره های تولرانس و عامل تورم واریانس (VIF) در جدول زیر توجه می شود. آمار تولرانس بین صفر و یک در نوسان بوده و هر چه به یک نزدیکتر باشد، میزان هم خطی کمتر است. شاخص عامل تورم واریانس نیز از تقسیم عدد یک بر شاخص تولرانس به دست می آید. هر چه مقدار این شاخص از عدد ۲ بیشتر باشد، میزان هم خطی بیشتر خواهد بود. حال با توجه به نتایج جدول زیر می توان گفت که میزان هم خطی بودن بین متغیرهای مستقل در حد پایینی قرار داشته و مدل رگرسیونی، از این حیث مدل خوبی می باشد. (همچنین می توان برای آزمون هم خطی از آماره های مقدار ویژه و شاخص وضعیت نیز استفاده کرد که در ادامه خروجی مرتبط در رگرسیون می آید. بدین منظور به پیوست خروجی آماری مراجعه شود.)
جدول ۴-۲۴ : ضرایب رگرسیونی
ضرایب مدل
Unstandardized Coefficients
Standardized Coefficients
t
Sig.
Collinearity Statistics
معناداری ضرایب رگرسیون
B
Std. Error
Beta
Tolerance
VIF
مقدار ثابت
۲.۸۹۷
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 10:31:00 ب.ظ ]
|