فایل شماره 6208 |
۳-۶- روش تجزیه و تحلیل داده ها:
در این تحقیق از تکنیکهای موجود در آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. میزان گرایش یا پراکندگی از مرکز متغیرهای وابسته و مستقل و همچنین آماری که پدیده های موردنظر را توصیف می نماید به عنوان آمار توصیفی شناخته می شود (سکاران، ۳۴۲:۱۳۹۱). آمار توصیفی برای تبیین وضعیت پدیده یا مساله یا موضوع مورد مطالعه مورد استفاده قرار میگیرد، در واقع ویژگیهای مورد مطالعه به زبان آمار تصویرسازی و توصیف میگردد (حافظ نیا، ۱۳۷:۱۳۸۳). در این تحقیق در مرحله اول تجزیه و تحلیل داده ها، با بهره گرفتن از روشهای آمار توصیفی به بیان خواص نمونه مورد مطالعه پرداخته می شود. گام بعدی جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده از تکنیکهای آمار استنباطی میباشد. روابطی را که میان متغیرها و سایر اجزا وجود دارد و تفاوت های میان دو یا چند گروه، این قبیل موارد را آمار استنباطی می نامند (سکاران، ۲۴۳:۱۳۹۱). در این تحقیق از روشهای پارامتریک استفاده شده است. جهت آزمون فرضیات تحقیق از روش تحلیل رگرسیون استفاده شد که به ما کمک می کند تا درک کنیم که چه اندازه از واریانس متغیر وابسته توسط مجموعه ای از پیش بینی کنندهها قابل تبیین می باشد (سکاران، ۳۵۷:۱۳۹۱).
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴- ۱- مقدمه:
این فصل جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده طراحی گردیده است. در فرایند اجرایی، نخست پرسشنامه هایی که توسط پاسخ دهندگان تکمیل گردیده است را جمع آوری کرده و داده های خام مورد نیاز جهت توصیف و آزمون فرضیه ها به کمک رایانه و نرم افزار استخراج می گردند و سپس این داده ها از طریق نرم افزار SPSS 18 تجزیه و تحلیل شده و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق، تبدیل می گردند. در مرحله اول که تجزیه و تحلیل توصیفی می باشد، داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمار توصیفی و نمودار هیستوگرام ارائه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی می باشد، با بهره گرفتن از آزمون رگرسیون مورد بررسی قرار می گیرند. در نهایت می توان در مورد پذیرش یا عدم پذیرش هر کدام از فرضیه های آماری تحقیق اظهارنظر نمود.
۴-۲- توصیف متغیرهای تحقیق:
توصیف متغیر انعطاف پذیری
جدول ۴-۱: توصیف متغیر انعطاف پذیری
تعداد
کمترین
بیشترین
میانگین
انحراف معیار
واریانس
چولگی
کشیدگی
انعطاف پذیری
۳۲
۳/۳
۲۳/۴
۸۴۱۳/۳
۲۵۰۱۷/۰
۰۶۳/۰
۳۵۶/۰-
۱۵۳/۰-
نمودار ۴-۱: هیستوگرام متغیر انعطاف پذیری
مطابق جدول ۴-۱ میانگین امتیاز متغیر انعطاف پذیری ۸۴۱۳/۳، انحراف معیار ۲۵۰۱۷/۰ و واریانس برابر ۰۶۳/۰ می باشد. میانگین به دست آمده بیشتر از میانگین مورد انتظار (امتیاز ۳) است و همچنین کم ترین امتیاز مربوط به متغیر انعطاف پذیری معادل ۳/۳ و بیشترین امتیاز معادل ۲۳/۴ می باشد. از سوی دیگر مقدار چولگی مشاهده شده برای متغیر انعطاف پذیری برابر ۳۵۶/۰- است که در بازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛ یعنی از لحاظ کجی متغیر انعطاف پذیری نرمال بوده و توزیع آن متقارن است. همچنین مقدار کشیدگی آن ۱۵۳/۰- است که در بازه (۲ ، ۲-) قرار دارد؛ این نشان میدهد توزیع متغیر انعطاف پذیری از کشیدگی نرمال برخوردار است.
توصیف سازه های انعطاف پذیری
جدول ۴-۲: توصیف سازه های انعطاف پذیری
تعداد
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1401-04-05] [ 10:51:00 ب.ظ ]
|